Web Design Romania Web Design Romania

Web Design Romania, Realizare pagini web, Optimizare pentru Google, SEO Romania, Website Designing Bucuresti

Despre noi Servicii Portofoliu Clienti Suport Download Contact
Website Designing Company Romania Website Design Company Romania Website Designing Company Romania
 
Home
 
Website Design Company SEO
Web Design Company
ECDL Romania
Website Designing Company Romania
Website Designing Company Romania
Nume:
E-mail:
Telefon:
Mesaj:
Website Designing Company Romania Website Designing Company Romania
Introduceti codul:
 


 
Website Designing Company Romania
Web Design Company Romania Portfolio Website Designing Company Romania
Website Designing Company Romania
Website Designing Company Romania Jacky Doneddu
General Manager NIVAC France
"Tocmai am vazut site-ul Nivac. Eram sigur..."
Website Designing Company Romania
 
 
Website Designing Company Romania
Web Design Romania
Română English
Datagram, in calitate de companie romaneasca de SEO - optimizare pentru motoarele de cautare - ofera servicii de consultanta in privinta promovarii site-ului client pe web. Noi avem o abordare bazata pe rezultate in procesul de obtinere a unei pozitionari cat mai inalte in motoarele de cautare pentru site-ul clientului nostru. Metodele noastre de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO ) sunt diverse, dar intotdeauna consideram orice proiect de optimizare site pentru motoarele de cautare (SEO ) in care intervin astfel Servicii SEO specializate ca fiind unic in felul sau, bazate pe specificul fiecarui client si cu rezultate foarte bune pe domeniul site-ului web implicat.

Serviciile noastre de SEO au in vedere cautarea de cuvinte cheie pentru motoarele de cautare care sa duca la o cotatie optima, cautarea de meta tag-uri pentru optimizarea cotatiei in motoarele de cautare, crearea de continut si/sau recomandarea pentru continut existent sau propus. Adaugarea / readaugarea / listarea in motoarele de cautare importante, urmarirea cotatiilor obtinute pentru diverse cuvinte cheie utilizate, raportarea la intervale regulate catre clienti a valorilor acestor cotatii in motoarele de cautare.

Utilizarea unei companii de optimizare site pentru motoarele de cautare (companie SEO) precum Datagram si promovarea web eficienta ajuta un site web sa fie gasit mult mai usor printr-o paleta larga de motoare de cautare (Google, MSN etc) si prin diverse cuvinte cheie cautate. Odata ce primim un astfel de proiect, noi realizam un model de promovare pentru site-ul respectiv in care optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO ) este partea cea mai importanta si executam optimizarea SEO avand tot timpul ca tinta atingerea unei cotari foarte inalte in motoarele de cautare.

Optimizarile paginilor web pe care Datagram le face pentru motoarele de cautare (SEO) sunt foarte importante pentru a creste traficul global al site-ului clientului. Acest proces implica cativa pasi foarte importanti:

Marketing-ul pentru Motoarele de cautare (SEM) & consultanta asupra promovarii online

 • Studiu detaliat al cotatiilor precedente al paginii web in diverse motoare de cautare
 • Intelegerea site-ului web existent in raport cu cotatiile obtinute in motoarele de cautare
 • Potentialul paginii web in a obtine cotarea in Top 10 Google
 • Definirea tintelor viitoare in marketingul motoarelor de cautare
 • Crearea unui plan de actiunea pentru optimizarea paginii web pentru motoarele de cautare

Serviciile noastre de Internet Marketing & Optimizare pentru motoarele de cautare (Servicii SEO) acopera

 • Optimizarea si listarea in motoarele de cautare
 • Design de continut pentru cotarea de top in motoarele de cautare

Pe langa optimizarea pentru motoarele de cautare noi mai oferim:

 • Productia de bannere de promovare eficiente si foarte atragatoare vizual
 • Strategii de vanzare a spatiului de publicitate
 • Conversii, strategii de revizitare si urmarirea traseului prin site

Compania noastra de SEO lucreaza cu dumneavoastra pentru a realiza un continut de pagina web atat bogat in informatii, cat si cu un design foarte placut; dar la fel de important, lucram pentru aceasta pagina web pentru a o face foarte prietenoasa pentru motoarele de cautare - acest lucru va creste cotatia site-ului in motoarele de cautare. De fapt, site-ul dumneavoastra obtine o cotatie de top in motoarele de cautare pe termen lung numai atunci cand ne preocupam de optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si obtinem rapoarte la zi despre modificarile cotatiilor in motoarele de cautare, rapoarte pe care le trimitem clientilor din Romania sau din afara.

De ce clientii trebuie sa aleaga MArketing-ul pentru motoarele de cautare si obtinerea listarii de top in aceste directoare web ?

 • Ultimele cifre arata ca 81% dintre persoanele care utilizeaza motoare de cautare gasesc informatia de care au nevoie de fiecare data sau de cele mai multe ori. Dintre cei care nu au gasit informatia corecta, 77% incep o noua cautare folosind aceeasi metoda, ba, mai mult, acelasi motor de cautare.
 • 45% dintre cei care cauta informatii folosesc mai multe cuvinte sau chiar fraze, 28% folosesc un singur cuvant, 18% cauta folosind o optiune predefinita (precum cautarea printr-o categorie de director) iar 9% cauta scriind o intrebare.
 • Rezultatele din Top 30 obtin 90% din traficul care porneste din motoarele de cautare iar rezultatele din Top10 obtin cu 80% mai mult trafic prin motoarele de cautare decat cele din pozititiile 11-30.
 • Cercetari publicate de diverse universitati americane au relevat faptul ca utilizatorii web viziteaza de foarte multe ori doar primele trei rezultate dintr-o cautare, iar unul din 5 cautatori de informatie intr-un motor de cautare sta mai putin de 60 de secunde pe un document deschis din cautare.
 • Privind un motor de cautare din perspectiva marketing-ului, studiile realizate pe diverse pagini web arata ca 99% dintre acestea sunt optimizate, mai bine sau mai rau, inainte de adaugarea in motoarele de cautare iar 84% dintre site-urile web sunt adaugate manual in motoarele de cautare. Dintre acestia din urma, 60% au procedat astfel pentru ca au stiut ca adaugarile manuale sunt mai eficiente iar 26% au crezut ca adaugarea manuala este mai eficienta in obtinerea unei cotatii de top.
 • Rapoarte din martie 2005 arata ca Google are o cota de 47.3% din intregul volum de cautari facute pe internet, Yahoo are 20.9% iar MSN 13.6%. Restul de 18.2% se imparte intre celelalte motoare de cautare.
In concluzie, mutarile strategice folosind acest canal neconventional pot sa devina o arma foarte puternica de marketing pentru companii.

Datagram realizeaza optimizarea pentru motoarele de cautare urmarind factori care influenteaza cotatiile precum:

 1. Indexul eficientei cuvintelor cheie / Densitatea cuvintelor cheie
 2. Titlul / Tag-urile Meta / Descrierea
 3. Nomenclatorul link-urilor
 4. Maximizarea efectelor link-urilor externe
 5. Numele fisierelor / URL
 6. Titlurile capitolelor
 7. Cuvinte cheie in Bold
 8. Validarea HTML / Cod scris fara erori
 9. Structura link-urilor / Harta paginii web
Datagram este unul dintre liderii companiilor SEO din Romania. Noi asiguram o listare mai inalta in motoarele de cautare importante precum Google, Yahoo, AltaVista, MSN pentru a numi doar cateva. Ca an servicii de SEO in Romania noi am obtinut deja listari in prima pagina a motoarelor de cautare pentru diverse site-uri romanesti si in proiecte de outsourcing realizate.
Request A Quote
spacer
WEB DESIGN Website Designing Company Romania DEZVOLTARE APLICATIE WEB Website Designing Company Romania OPTIMIZARE PENTRU GOOGLE
Noi oferim servicii de programare software si realizare pagini web catre companii mari si mici din intreaga lume si am devenit un partener de incredere in calitate de companie de web design Romania si programare pagina web. Utilizand eficienta design-ului nostru de site-uri web si a proceselor de branding pe web, oferim servicii customizate de programare php mysql html si gazduire site-uri web pentru afacerea voastra, care vor asista site-ul vostru web in atingerea obiectivelor stabilite. Abordarea noastra in prvinta design-ului web acopera studiul de brand, pozitionarea brandului si ofera cel mai bun rezultat posibil nevoii de web design pe care o aveti. Ca firma de web design intotdeauna ne concentram pe prezentarea clientului in perspectivele cele mai relevante, iar una dintre cele mai bune abordari de promovare este prin intermediul unui site web simplu, care se incarca rapid, prin care se navigheaza intuitiv si care furnizeaza informatiile corecte si precise catre vizitatori. In decursul timpului, am stabilit standarde inalte in domeniul web design-ului.   Am format in timp un grup talentat de experti in dezvoltarea de aplicatie web, experti care vad fiecare dezvoltare de portal sau aplicatie Internet drept un proiect de atingere si convingere a unei audiente cat mai largi. Folosim subiecte si moduri de abordare in realizarea unei aplicatii web / intranet ,. Tehnologia folosita pentru programarea web, poate absorbi continut atat din dezvoltarea unei aplicatii web, cat si din design-ul structurii unei aplicatii web iar deasupra la tot chiar din dezvoltarea in sine a aplicatiei care asigura cea mai eficienta si promitatoare experienta online. Datagram detine o vasta experienta in web design-ul de portal web, si in planificarea corecta a unui proces de dezvoltare de portal web si dezvoltarea de aplicatii web. De asemenea, noi lucram si ca dezvoltator de proiecte de outsourcing web in care suntem parteneri pentru companii de top din intreaga lume pentru web design de portal-uri web si dezvoltarea performanta de portal web.   Cu listarea ci cotatii in motoarele de cautare drept instrumentul de Marketing Online si Internet Marketing cel mai agresiv, initiativele de utilizare de servicii SEO ale companiilor sunt toal redefinite. Incepand de la alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru a asigura o SEO foarte buna, in Top10 a celor mai importante motoare de cautare, serviciile SEO oferite de noi imbunatatesc mult sansele de plasare a site-ului client in top 10 pe Google si pe majoritatea motoarelor de cautare. Datagram (companie romaneasca de SEO) este foarte concentrata pe Online Marketing Bucuresti Romania si pe optimizare pentru Google in scopul atingerii obiectivului final. Odata ce compania noastra de web design va duce site-ul in top 10 al motoarelor de cautare, va trimitem rapoarte pentru a supraveghea progesul pe mai departe si raspunsul, comportamentul utilizatorilor. Acest raport de plasament in motoarele de cautare ajuta la intelegerea eficientei strategiei de optimizare pentru motoarele de cautare si atrage atentia asupra zonelor care necesita lucru suplimentar.
Web Design Romania   Web Application Development   Web Design Romania
Web Design Company
Website Designing Company Romania
PARTENERI:
Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)
Descriere: Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)

Grile rezolvate Spiru Haret
Descriere: Grile rezolvate Spiru Haret

Dictionar roman englez
Descriere: Dictionar roman englez

Grile licenta
Descriere: Grile licenta

Translate Irish
Descriere: Translate Irish

English Armenian Dictionary
Descriere: The English Armenian Dictionary

Translate Nahuatl
Descriere: Translate Nahuatl

Latin English Dictionary
Descriere: The Latin English Dictionary

Toner-shop
Descriere: Toner-shop

Translate Ojibwe
Descriere: Ojibwe English Dictionary

Translate Cherokee
Descriere: Cherokee English Dictionary

PAGE KEYWORDS:
Web Design Romania, Website Design Romania, Companie Web Design Romania, realizare PAgini Web, Optimizare Google, Optimizare motoare de cautare, Web Design Bucuresti, Design Web Romania, Programare Website Romania

Web Design Romania: realizare pagini web Romania | Companie SEO Romania | Website Design Romania | Dezvoltare pagini web Romania Web Design | Director Web | Experti SEO | Diseara Director Web | Director Web Directory Romania | Web Hosting Romania | Inregistrare domenii